Romana Rusa
 
Tihon Construct Logo
Header Banner
Design

Ai o locuința si nu știi cum sa o amenajezi? Nu știi ce culoare ți s-ar potrivi sau cum sa asortezi canapeaua si perdelele? Cum sa transformi acest spațiu tern in ceva care sa te reprezinte, să te facă să te simți bine și confortabil?

Daca îți pui aceste întrebări, înseamnă că probabil ai nevoie de ajutorul unui designer. Acesta poate face mult mai multe decât atât. Poate sa inventeze forme noi, sa te facă sa reînțelegi spațiul altfel decât l-ai văzut prima data, sa îți sugereze alte idei de amenajare si alte funcționalitați decât ai anticipat tu. Designerul de interior îți poate propune cu ușurința mobilier, tapet, parchet, corpuri de iluminat, gresie faianța sau pentru orice lucru ai avea nevoie în locuința ta – în funcție de gustul si bugetul tău.
Noi îți putem oferi toate acestea si mult mai mult decât atât. Echipa noastră de creație este formata astfel încât perspectiva pe care ți-o vor crea asupra locuinței tale va fi unica.

Amenajam orice spațiu, oricât de ciudat sau neobișnuit ar fi proiectul tău. Facem proiecte de design interior si execuție de amenajări interioare:

  • îți facem proiect de design interior pentru casa ta în stilul și după dorințele tale (imagini foarte realiste ale camerelor) ;
  • punem in practica proiectul stabilit, executând construcții și amenajări interioare complete (instalații, zugrăveli, tapet, rigips, etc.);
  • cream mobilier și decorațiuni la comanda după solicitările tale, conform proiectului agreat.

mai multe imagini in foto galerie...

Banner 1 Banner 1 Banner 5